O nas

ORDINACIJA

Zobozdravstvo Kralj je zasebna zobozdravstvena ordinacija, ki vestno in odgovorno zagotavlja zobozdravstvene storitve na visokem strokovnem nivoju z uporabo najsodobnejše tehnologije in materialov. Pri nas je vsak posameznik deležen individualne obravnave, posebno pozornost pa posvečamo pacientom, kateri imajo strah pred zobozdravnikom. S strokovnostjo, izkušnjami, stalnim izobraževanjem tako doma kot v tujini in moderno tehnologijo vam bomo povrnili nasmeh na vaš obraz in poskrbeli, da se boste v naših prostorih počutili prijetno in varno.

 

Srečko Kralj, dr. dent. med.

Že kot osnovnošolec je vedel, da bo nekoč opravljal delo zobozdravnika. Po končani Gimnaziji na Ptuju, se je vpisal na Medicinsko fakulteto v Ljubljani in leta 2010 diplomiral na odseku za dentalno medicino. Delovne izkušnje si je na začetku nabiral v Zdravstvenem domu in Zdravstvenem zavodu, trenutno pa delo opravlja v zasebni ordinaciji v Murglah. Svoje delo opravlja predano, s strastjo, obenem, pa mu je delo tudi hobi. Rad ima nove izzive in stalno stremi k izboljšanju, tako za paciente kot osebje.
Posebno pozornost posveča pacientom, ki imajo strah pred zobozdravniki in se trudi, da vsakemu pacientu nazorno predstavi tehnike in storitve, ki zadevajo njihovo zdravljenje. Tako imajo tudi pacienti možnost aktivnega sodelovanja pri izvedbi celotnega zdravljenja.

 

 

Maja Kralj, univ. dipl. sociolog.

V ordinaciji ureja finančne in računovodske zadeve, skrbi za naročanje pacientov ter poskrbi, da se pacienti v sprejemni pisarni počutijo sproščeno in varno.